Yrityksen perustaminen

Askarruttaako yrittäjäksi ryhtyminen? Onko yritysmuodon muutos edessäsi? Haluaako joku ostaa yrityksesi vai oletko itse ostamassa? Etsitään yhdessä asiantuntijoiden kanssa paras vaihtoehto, joka sopii parhaiten tilanteeseesi. Pureudutaan tilanteeseen eri näkökulmista ja tehdään riskikartoitus. Näiden toimenpiteiden avulla sopivin menettelytapa on valmis toteutettavaksi.

Tai ehkä suunnitelmasi on jo timantti ja etsit vain toteuttajaa. Hoidamme puolestasi viranomaisdokumentoinnin ja käytännön järjestelyt, jotta pääset toteuttamaan liikeideaasi ja näyttämään oman osaamisesi.

Perustamme yrityksen puolestasi ja huolehdimme, että kaikki asiapaperit ovat kunnossa. Suosittelemme tilintarkastajat ja hoidamme viranomaisyhteydet. Mikäli yritysrakenne on monimutkainen, voimme käyttää lakiasiantuntijamme apua ja näin välttää mahdolliset sudenkuopat.

Kysy rohkeasti!

Yrittäjän ei tarvitse tietää kaikkea. Eikä meidänkään. Pitää tietää, mistä oikean ratkaisun ongelmaan löytää. Käytettävissämme on laaja yhteistyöverkosto, jossa on niin vero- kuin lakiasiantuntijoita.  Usein lyhyellä kysymyksellä ja lyhyellä vastauksella voit säästää tuntien etsimisen ja turhautumisen kirjallisuuden tai sähköisen tiedon markkinoilla.