Etsimme taloushallinto- ja Netvisor-osaajaa iloiseen joukkoomme

Oletko rautaisen kirjanpitokokemuksen omaava taloushallinnon ammattilainen ja valmiina uusiin haasteisiin?

Tilivara on kehittyvä ja kasvava tilitoimisto ja etsimme osaajaa työskentelemään ihanien – uusien ja vanhojen asiakkaidemme parissa. Asiakkaamme ovat useilla eri toimialoilla sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla toimivia yrityksiä. Yritykset ovat lähinnä pieniä ja keskisuuria ja olet mukana yrittäjän arjessa kokonaisvaltaisesti. Taitojen mukaan vastaat myös haasteellisista yhtiömuodon muutoksista sekä verosuunnittelusta. Halutessasi pääset myös kehittämään toimistomme asiakastyötä sekä koordinoimaan asiakkaiden ja kirjanpitäjien välistä yhteistyötä. Voit siis osaltasi vaikuttaa, millainen uusi toimenkuvasi on ja miten se kehittyy tulevaisuudessa.

Toivomme sinulta yli viiden vuoden kokemusta tilitoimistoalalta sekä KLT-tutkintoa. Kielitaidoksi riittää englannin hyvä osaaminen, mutta asiakasyrityksemme ovat usein myös ulkomaalaistaustaisia ja laajasta kielituntemuksesta on toki hyötyä ja iloa. Käytössämme on tehokkaat työvälineet sähköiseen taloushallintoon, joka mahdollistaa myös etätyön. Toimistomme on Espoossa Westendissä, jossa viihdyt ajoittain assistentteja ohjaten. Asiantuntijuuttasi pääset syventämään työskentelemällä maamme johtavien yritys- ja veroasiantuntijoiden kanssa ja tuemme osaamisesi kehittämistä monin keinoin.

Kerro mitä olet aikaisemmin tehnyt ja mitä odotat uudelta työpaikaltasi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 6.10.2017 mennessä osoitteeseen info@tilivara.fi